A SOLAR-CONTROL Kft. 1989-ben alakult, de jogelődjén keresztül 1986. óta foglalkozik árnyékolástechnikával. Kezdetben a tevékenységi kör üvegekre kasírozott hő- és fényvédő, betörés ellen védő, valamint kirakati árukat kifakulás ellen védő fólia bevonatok készítésére korlátozódott, de fokozatosan bővült, és jelenleg az árnyékolástechnika teljes területére kiterjed.

Cégünk főbb tevékenységei közé tartoznak: külső lamellás árnyékolók, zsaluziák, belső zsaluziák, minőségi szalagfüggönyök, reluxák, valamint csuklókaros, tokozott, terasz, függőleges ablak és télikert napellenzők, beltéri tokozott és oldalvezetős, valamint egyszerű konzolos rolók, hő- és fényvédő, betörés ellen védő biztonsági és autóüveg fóliák.

A gyártás és szerelés mellett a SOLAR-CONTROL Kft. egyes termékek magyarországi műszaki és kereskedelmi képviseleteként forgalmazással is foglalkozik. Vevőink közé egyaránt tartoznak végfelhasználók és viszonteladók is.

Az első magyar árnyékolástechnikai szövetség (ÉVOSZ-MATT) tagjaként a SOLAR-CONTROL Kft. tevékeny részt vállal az árnyékolástechnika magyarországi jövőjéért.

Iroda és bemutatótermünk:
H-7627 Pécs, Baranya megye,
Engel János József utca 4.

Telefon: +36 72 511 226
Telefon/fax: +36 72 249 862
E-mail: solarcontrol.1989@gmail.com