Cégünk 30 éves tapasztalattal vállalja autója, lakása, irodája vagy üzletének üvegfóliázását, legyen szó hő- és fényvédelemről, biztonsági vagy dekor fóliáról!

 

Épületüveg fóliák

A hő- és fényvédő épület fóliák lehetnek tükrözők vagy nem tükrözők. A napsugárzás elleni védelem szempontjából kedvezőbbek a tükröző fóliák, mert sokkal nagyobb arányban verik vissza közvetlenül a Nap hő- és fénysugárzását, mint a nem tükrözők. A vékony poliészter hordozó fólián lévő különböző színű (ezüst, bronz) fémbevonatok a napsugárzás energiájának nagy részét (max. 79%-át) még az üveg felületéről visszaverik, és ezáltal megvédik a belső légteret a túlzott felhevüléstől, illetve a vakító napfénytől. Kellemes hőmérsékleti és fényviszonyokat teremtenek, és jobb közérzet, valamint az alacsonyabb klimatizálási költségek miatt már rövidtávon megtérülő beruházást jelentenek.

Autóüveg fóliák

Az autóüveg fóliázással több célt lehet elérni: hűvösebb lesz az utastér, letompítja a vakító napfényt, dekoratívabb lesz az autó, belátás elleni védelmet nyújt, feltörés elleni védelmet nyújt, balesetnél megvéd az üvegszilánkok okozta sérülésektől, megvédi az utasok bőrét és a kárpitot az UV-sugárzástól.

Cégünk kizárólag hosszú élettartamú, kiváló minőségű és a legjobb karcolásálló bevonattal ellátott LLUMAR fóliákkal dolgozik. Színválasztékunkból háromféle szürkés színű, különböző fény átengedési és hő visszaverési paraméterekkel rendelkező fólia közül választhatnak.

Biztonsági üveg fóliák

A biztonsági fóliák felhasználási területe lehet balesetvédelem vagy erőszakos védelem. Vastagságukat tekintve 100, 175 vagy 375 mikron vastag fóliákkal dolgozunk. A biztonsági fóliák segítségével meglévő üvegeinken (min. 4 mm üvegvastagság esetén) utólag alakíthatunk ki szilánkos üvegtörés és betörés elleni védelmet. A leggyakrabban alkalmazott biztonsági fóliák teljesen átlátszóak, színtelenek és egy véletlen vagy szándékos üvegtörés esetén az üveg ugyan berepedezik, de nem hullik darabokra, mert az erős ragasztóval rendelkező védőfólia összetartja. Betörés esetén is olyan mértékben késleltetik az áthatolást, ami komoly mechanikai védelmet jelent, és ezért a sok nemzetközi minősítés mellett fóliáink rendelkeznek olyan MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) minősítéssel is, amely a vasrácsot helyettesítő mechanikai védelemnek felel meg.

A színtelen biztonsági fóliák mellett léteznek hő- és fényvédelemmel kombinált biztonsági fóliák is, amik szükségtelenné teszik két funkcióhoz két réteg fólia használatát.