"Ha szívből főzöl a lelked is jóllakik."

Hatalmas öröm számunkra, hogy cégünk portfólióját 2021. szeptemberétől bővíthettük a Big Green Egg termékeivel.

A Big Green Egg ősét már több mint 3000 éve használják Ázsiában. A múlt században Japánban állomásozó amerikai katonák megismerték ezt a különleges agyagedényt, a kamadót és megszerették a benne sütött ízletes ételeket. Hazavitték magukkal Amerikába, hogy ott is élvezhessék a benne készített finomságokat. A Big Green Egget gyártó vállalatot 1974-ben alapították Amerikában, a Georgia állambéli Atlantában, hogy megismertessék az egész országgal ezt az ázsiai remekművet.

A Big Green Egg teljesen új szintre emeli a szabadtéri sütés élményét, amit ráadásul nem csak nyáron, hanem egész évben élvezhet. A magas minőségű kerámiának köszönhetően a kinti hőmérséklet egyáltalán nem befolyásolja a Tojás belső hőmérsékletét. Télen-nyáron használhatja a Tojást ínycsiklandó grillezett húsok, sült halak, pirított kagyló, párolt finomságok, ropogós szélű pizza és kenyér, vagy akár utánozhatatlan desszertek készítéséhez.

Ha felkeltette érdeklődését a termék vegye fel velünk a kapcsolatot, és munkatársaink minden lényeges információt a rendelkezésére bocsátanak, vagy látogasson el kiállítótermünkbe és győződjön meg személyesen az általunk forgalmazott kamadók kimagasló minőségéről.