"Ha szívből főzöl a lelked is jóllakik."

Hatalmas öröm számunkra, hogy cégünk portfólióját 2021. szeptemberétől bővíthettük a Big Green Egg termékeivel.

A Big Green Egg ősét már több mint 3000 éve használják Ázsiában. A múlt században Japánban állomásozó amerikai katonák megismerték ezt a különleges agyagedényt, a kamadót és megszerették a benne sütött ízletes ételeket. Hazavitték magukkal Amerikába, hogy ott is élvezhessék a benne készített finomságokat. A Big Green Egget gyártó vállalatot 1974-ben alapították Amerikában, a Georgia állambéli Atlantában, hogy megismertessék az egész országgal ezt az ázsiai remekművet.

A Big Green Egg teljesen új szintre emeli a szabadtéri sütés élményét, amit ráadásul nem csak nyáron, hanem egész évben élvezhet. A magas minőségű kerámiának köszönhetően a kinti hőmérséklet egyáltalán nem befolyásolja a Tojás belső hőmérsékletét. Télen-nyáron használhatja a Tojást ínycsiklandó grillezett húsok, sült halak, pirított kagyló, párolt finomságok, ropogós szélű pizza és kenyér, vagy akár utánozhatatlan desszertek készítéséhez.

Kiállítótermünkben kamadók és kiegészítők széles választékát nézheti meg személyesen. Ezek közé tartozik például a Big Green Egg Minimax, mely kompakt méretével, változatos felhasználhatóságával a tökéletes steaksütő. A MiniMax ideális partner kis teraszra, 4-6 fős társaságoknak.

 

Ha népszerű csomagajánlataink közül választ, összességében olcsóbban juthat hozzá a Big Green Egg prémium minőségű termékeihez.

Az Alap csomag tartalmaz minden olyan "kötelező" kiegészítőt, melyekkel bátran megkezdheti az ismerkedést a Big Green Egg világával. 80-tól 400 C fokig süthet bármit. A határt mindössze a képzelete szabja meg.

A Grill csomagnak az alapon túl része egy védő ponyva, ami megvédi a Big Green Egget az időjárás viszontagságaitól, továbbá egy öntöttvas grill rács, hogy a legjobb steakek készülhessenek "műhelyében".

A BBQ csomag tartalmaz mindent, amit az alap és a grill, azonban magában foglal kiegészítőket pizzasütéshez, és nagyobb méretű húsok egyben történő elkészítéséhez.Az All-In csomagot bármilyen méretű kamadóval kérheti. Tartalmaz praktikus oldalpolcokat, pácoló fecskendőt a mély, átható ízvilág eléréséért, egy mérőedény készletet, és egy rácstisztító kefét, hogy mindig tiszta lappal indulhasson a sütés. Csomagajánlataink széles választékát böngészheti át, ha felveszi velünk a kapcsolatot!

Az ALL IN + gyakorlatilag mindent IS tartalmaz, amire szükség lehet egy igazán emlékezetes grillezéshez. a fent felsorolt csomagokat mind magában foglalja, de részét képezi egy professzionális hőmérő, egy hőálló szilikonkesztyű, egy faszéntartó kosár, illetve egy parktikus oldal tároló, amiben szinte bármelyik kiegészítőnk elfér.

Természetesen kapható nálunk Big Green Egg faszén, és füstölőfa chipsek széles választéka. Ha saját márkás termékeinket választja garantáltan nem lesz panasz a minőségre!

A tökéletes gasztroélményhez elengedhetetlenek azok a konyhai eszközök, melyek az előkészítés és a kamadó használata közben nagy szolgálatot tehetnek. Ezek közül rozsdamentes grill gyűrűinkre és hőálló szilikon kesztyűinkre hívjuk fel a figyelmet, melyek öt és egyujjas kivitelben egyaránt kaphatók.Az ördög a részletekben lakozik, mi pedig pedig a legapróbb részletekre is kényesen ügyelünk. Kiegészítőink közt az olyan speciális darabok is megtalálhatóak, mint a kompakt pizzavágó kés, vagy a pulled pork karom.

 

Ha felkeltették érdeklődését a termékek vegye fel velünk a kapcsolatot, és munkatársaink minden lényeges információt a rendelkezésére bocsátanak, vagy látogasson el kiállítótermünkbe és győződjön meg személyesen az általunk forgalmazott kamadók kimagasló minőségéről.